Articles

 Política de privacitat

Dades sol·licitades i objectius de la recollida de dades:

En cas d'emplenar algun dels nostres formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, les quals s'incorporaran als fitxers titularitat de CENTRE MÈDIC PLÀ D’URGELL, S.A. (RENEIX) per a la finalitat per la qual es sol·liciten.

Recopilem dades dels usuaris de RENEIX amb les següents finalitats:

  • Atendre les sol·licituds dels usuaris i enviar informació (incloent per correu electrònic) al futur sobre serveis que creiem poden ser d’interès per l’usuari.

  • Gestionar el registre d’usuaris i l’ús de la nostra botiga on-line.

  • Tanmateix, recopilem dades d’accés (adreça IP, hora d’accés, plana visitada) i estadístiques anònimes de Google Analytics per millorar el funcionament de la web.

Exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

El titular de les dades podrà exercir, en qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició respecte a quantes dades seves constin emmagatzemats als fitxers de RENEIX

  • Aquests drets poden ser exercits per correu ordinari, escrivint a RENEIX, AV. DEL CANAL 11 A 25230 MOLLERUSSA (LLEIDA). El titular de les dades haurà d'adjuntar a la sol·licitud la fotocòpia del seu DNI.

  • Tanmateix, cas de rebre comunicacions comercials de RENEIX poden demanar la baixa de les mateixes a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Veracitat i actualització de les dades

L'usuari ha d'emplenar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actuals. L'usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; RENEIX entendrà que les dades han estat facilitades pel els seus titulars. L'usuari serà l'únic responsable de qualsevol perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l'emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a una altra persona.

L'usuari haurà de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Seguretat de la informació

RENEIX ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L'usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

Menors d'edat

RENEIX prohibeix l'ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors.

Queda completament prohibit el registre d’usuari i la compra de productes a la botiga on-line per part de menors de 18 anys.

En cap cas el menor podrà facilitar dades a RENEIX que permetin obtenir informació sobre els membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, tal i com dades relatives a l'activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualsevol altre, sense el consentiment del titular de tals dades.

Analítiques Web

Aquesta web utilitza diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l'adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació. Aquesta informació no s'associa als usuaris i s'utilitza amb la finalitat exclusiva d'obtenir dades estadístiques sobre l'ús de la web de l'empresa.

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com per exemple:

  • Analítiques web de tercers

  • Mapes de tercers

  • Vídeos de tercers

  • Compartició a xarxes socials

  • Botons “favorit” “m'agrada” “+1” i similars

Una funció o complement d'un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l'usuari i els dominis d'Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

Així la majoria de complements de tercers recopilen què pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

Utilització de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquesta web integra funcions de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) com per exemple vídeos de Youtube, mapes i botons "+1". Per aquesta raó en utilitzar la web el navegador de l'usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d'Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l'usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flaix en el dispositiu de l'usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l'activitat de l'usuari en Internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/

En utilitzar aquesta web l'usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.